beats by dre cheap

Taxi priče

Koliko vam se puta desilo da sjednete u taxi i vozač započne neku interesentnu priču. Meni se to desi skoro svaki put kad koristim tu vrstu prevoza, ali ova priča je nešto stvarno psebno.

Ulazimo nas trojica jarana kod Robota u Hrasnom u taxi i idemo na novu godinu, mislim da je bila 2005. Ušli smo u neki mercedes kad taksista ni 5 ni 6 i zapita: "Momci hoćete li večeras guzit, ili će biti drkanje." Nakon male pauze konstatuje: "Ko da gledam da će biti drkanje". Dok vozi ko manijak po Grbavici ne poštujuć ni jedno saobraćajno pravilo počinje da drži monolog.

"Momci dok ste mladi samo guzite, žene vole mlade kite. I ja dok sam bio vaših godina samo sam guzio. Šta ću ja sad u ovim godinama 'vako star, a žene vole mlada kurca. Taksista koji vam priča da guzi on vas laže. Taksista radi 20 sati i on kad dođe kući ako se nasloni na zid dok skida cipele on je gotov." Još dodaje i to da ako ga ženi "zabije" 2 puta u godini on je sretan. Još je dodao par rečenica u ovom stilu a onda smo stigli na cilj.

 

KIDNAPOVANI BLOG (revolucionarno-gradski blog)
http://coolerreway.blogger.ba
31/01/2007 22:00