beats by dre cheap

Nema više Ćela

Šta je ovo ljudi moji, ostado smo i bez posljednjeg Ćele. Raspade se podzemlje za manje od godinu. Prvog Ćelu ubiše, Gašija u zatvor mrknuše a ovaj sam sebi dohaka. Ali sarajevsko podzemlje ima svoju budućnost, a tu budućnost predstavljaju talentovani juniori koji su se u najboljem svjetlu predstavili bh javnosti za Bajram, tačnije u toku cijele prošle sedmice. Niša manje loši bili su i ove, pa se malo ćakijalo u kafićima. Uglavnom Ćele i Gašiji imaju svoje nasljednike.

Vidim na Facebooku se odaju počasti, uče fatihe, minute šutnje. Sve te raznorazne grupe prave debili kojima je vrhunac kreativnosti i pameti bio pobiti se u kafani, a inače su strogi štovatelji lika i djela gore spominjanog. Pa se i neke trebice nafurale, učlanjuju se, odaju počast.

Neko će mi reći kako ti kao veliki patriota tako pričaš o čovjeku koji je branio ovaj grad. Evo odgovora: branio jest, ali je više krao nego držao pušku. Branio je i moj otac BiH i Sarajevo pa se o njemu ne priča po TV-u.

Uglavnom, sve velike face podzemlja su "out of order" a policija izjavljuje da ih je strah i da se i oni boje ove novonastale situacije u gradu. Aferim A.C.A.B.-i, aferim juniori.

KIDNAPOVANI BLOG (revolucionarno-gradski blog)
http://coolerreway.blogger.ba
19/12/2008 00:11