beats by dre cheap

Marisana pred ALU! ubij pedere

Večeras oko 21h grupa časnih i savjesnih ljudi koja je odlučila boriti se protiv zla koje se pojavilo u našem gradu pokušala je spriječiti nakaze zvane pedere (iliti fancy rečeno: queerovce). Ublehe koje organizuju festival i promovišu devijaciju po uzoru na zapad dobila je po njuški ali ne samo oni već i oni koji su ovu bolest/poremećaj podržali. Protivnici ove manifestacije okupili su se pred akademijom likovnih umjetnosti sa željom da daju ovim monstrumima ono što su zaslužili tj. da ih počaste batinama.
Pederi su dobili ono što su zaslužili, a par viđenijih osoba iz kulturnog života dobilo je po labrnji.

Eh sad malo o ovom festivalu. Cilj festivala bio je provokacija, organizovan je u vrijeme Ramazana i to u njegovoj zadnjoj četvrtini. Gospoda, tačnije ublehe željeli su donijeti ovamo i promovisati devijaciju. Ovaj festival bio je potpomognut zapadnim društvom i njihovom šupljom pričom oko prava ljudi. Cilj festivala je bio isprovocirati normalne građane Sarajeva i prikazati ih kao neke nasilne i netolerantne ljude, vjerske (islamske) fanatike.

Eh gospodo draga koji podržavate ovo a pozivate se na ljudska prava recite mi šta to još treba ovim bolesnicima u ovom gradu. Pederi u Sarajevu slobodno šetaju ulicama, oblače se kako hoće, izlaze po kafićima, javno se deklarišu po novinama, organizuju pederske partije (u Bocku) i niko od njih nikada nije bio pretučen. Postoji i grupa djevojaka sa Alipašinog polja koja se javno izjasnila da su lezbejke pa nijedna od tih djevojaka nije pretučena.
Sarajevska tolerancija i bosanski merhamet je ovoga puta zloupotrebljen. Festival je napravljen iz jednog jedinog cilja a to je provokacija i sada ste se našli pametnima da kažete da Sarajevo nije tolerantno. Eh da vam ja kažem, Sarajevo jeste tolerantno, uvijek je bilo i uvijek će biti, ali Sarajevo i sarajevska raja nikada nije trpila papke, debile i ublehe.
A što se tiče učesnika i organizatora festivala, najmanje ih je iz Bosne i Hercegovine, došli su sa strane da zakuhaju i da ovdje promovišu pederluk koji im nije uspio u Beogradu i donekle u Zagrebu. Došli su da promoviraju jedan od najgorih oblika devijacije u vrijeme kada Bosna i Hercegovina ima negativan prirodni priraštaj. Ovaj festival bio je sve osim umjetnosti. I kakav je to festival kulture gdje je jedina tema naglašavanje njihovog pederluka.

Pozlatile se ruke onima koji su ih tukli. Aferim!

KIDNAPOVANI BLOG (revolucionarno-gradski blog)
http://coolerreway.blogger.ba
24/09/2008 23:42