beats by dre cheap

Aferim

Evo kako je prošao jedan seljo dok je u svom stanu slušao narodnjake:

staukao susjeda zbog narodnjaka: Ugasi tu seljačku muziku!
 
Ako ne prestaneš slušati tu seljačku muziku ubit ću te, zaprijetio je još neidentificirani muškarac koji je preksinoć oko 22.30 u jeku nogometnog navijanja prilikom susreta Nizozemska - Rusija upao u stan Seada Sejmenovića u naselju Slatina u Tuzli.

TUZLA - Ako ne prestaneš slušati tu seljačku muziku ubit ću te, zaprijetio je još neidentificirani muškarac koji je preksinoć oko 22.30 u jeku nogometnog navijanja prilikom susreta Nizozemska - Rusija upao u stan Seada Sejmenovića u naselju Slatina u Tuzli.

Sejmenović je s prijateljem Seadom Selimovićem također gledao četvrtfinalnu utakmicu Europskog prvenstva, ali je i slušao narodnu glazbu koju su puštali na radio-stanici Glas Drine, pišu Nezavisne novine..

Tvrdi kako glazba nije bila prebučna da bi nasilniku smetala dok gleda utakmicu i nije mu jasno zašto je kod "vatrenog navijača" muzika izazvala takav izljev bijesa.

Neidentificirani nasilnik, kojeg Sejmenović poznaje iz viđenja, razvalio je ulazna vrata njegovog stana i utrčao u sobu u kojoj su gledali utakmicu i slušali glazbu.

Nogom je prevrnuo stol i pošutao predmete na koje je naišao, a onda Seadu uperio pištolj u glavu. Seadovom prijatelju je naredio da napusti stan, inače će i njega ubiti.

"Uhvatio me za vrat, pištolj mi gurnuo u usta i vikao na mene. Onda me nekoliko puta udario kundakom po glavi i grudima", ispričao je Sejmenović koji je kasnije zatražio pomoć u UKC Tuzla.

Nasilni susjed je, nakon što je Sejmenovića natjerao da ugasi "seljačku muziku", naišao na njegovog sina Sakiba. Mašući pištoljem mladiću je rekao da mu je "u stanu sve pošutao i da će ih sve pobiti ako još jednom čuje Glas Drine".

Incident je prijavljen policiji i u tijeku je istraga o ovom slučaju i potraga za napadačem. 

22.6.2008.
Pincom.info

KIDNAPOVANI BLOG (revolucionarno-gradski blog)
http://coolerreway.blogger.ba
24/06/2008 15:08