beats by dre cheap

Vikend

Čitava prošla sedmica prošla mi je u čitanju jebeno loše literature koja stvara konfuziju kod onog koji uči. Uglavnom u jednoj knjizi piše jedno u drugoj drugo tako da sam jedva skontao šta su pisci htjeli reći.
Nakon naporne sedmice dođe i vikend. U subotu dokasno ostao, sve pare propio i pješačio 7 km do kuće jer sam kokuz i nemam za taxi (a i da imam i to bi proćerdo). Uglavnom jučer sjeo da učim ali fakat mi se neda. I tako sjednem na balkon, i od dosade počnem brojat avione koji prolaze iznad Sarajeva. Za 45. minuta prošlo ih je čak 12 a onda sam na onoj vrućini lijepo zaspao. U neko vrijeme takav smrad bijelog luka me je probudio da mi se život ogadio. To je ona komšinica (seljanka) koja kad kuha zračni prostor oko zgrade danfa. Ubila mi je lijep dan i užitak. Pokušao sam uzeti da učim ali mi se zaista nije dalo jer sam imao i dodatnu otežavajuću okolnost - smrad bijelog luka. To je bio i znak da je vrijeme da se krene na utakmicu "Kodro, Bola i prijatelj". Bio na Jugu, skuhao se, promukao. Uglavnom dobro je bilo na utakmici borbe protiv kriminalnog saveza. Barbarez pokazao da je igračina. A Zenica me je pozitivno iznenadila, svaka vam čast za onaj bojkot. Konačno su svi navijači reprezentacije složni. Baš je bilo fino vidjeti 40-tak gledalaca na utakmici.

Mrzim jutarnje ispite jer nemam vremena da napravim džonove. Na današnji ispit sam otišao sa neadekvatnim džonovima koji su ipak nečemu poslužili.

KIDNAPOVANI BLOG (revolucionarno-gradski blog)
http://coolerreway.blogger.ba
02/06/2008 23:07