beats by dre cheap

Krkanluk/seljakluk/primitivizam u prevoznim sredstvim

Možda i izlizana. OK, ali ja neću govoriti u o onim klasičnim vidovima ispoljavanja primitivizma kao što je bacanje smeća, šaranje, smrad na bjeli luk i uništavanje prevoznih sredstava.

Za oko mi je zapala jedna druga pojava. Kad god uđem u trolu svira muzika sa najzajebanijih i najnovijih mobitela. Ne pamtim kad sam se zadnji put vozio trolom a da se nije našao neki seljo koji je htio skrenuti pažnju na sebe tako što će pustiti neku turbo muziku (ne mora biti folk) ali da cijeli trolejbus ne čuje. Danas je bila scena da su 3 mobitela u isto vrijeme svirala. U ulogama su bila djeca i jedna narkomanka koja jedva govori i ni našta ne liči ali zato ima jeben mobitel. Najčešći žanrovi muzike su "turbo turbo HC folk" i rave (ne techno nego rave). Dok iz mobitela bije muzika mogu se čuti riječi: "Sviiiiju mi".

Iznenadilo me koliko djece ima neke mobitele koji sigurno koštaju više od jenog prosječnog BH dohotka. Gledam starije ljude i jedva da šta imaju obući a onda uđe u trolu klinjo koji ima mobitel koji jede malu djecu. Gledam jednog, ide u školu u najgoroj trenerki a ima pravo zajeban mobitel, kakvi su roditelji koji to dozvole, oni su izvor tog primitivizma. Odakle roditeljima da daju djeci tolike pare (radi se o osnovcima), nisu baš svi neki tajkuni i bogataši jer se radi o masi takve djece koja se kurče sa HI-Tech spravicama. I onda se ti isti žale kako nemaju love.

KIDNAPOVANI BLOG (revolucionarno-gradski blog)
http://coolerreway.blogger.ba
27/09/2007 20:32