beats by dre cheap

Papak

Vozim se ja neki dan u troli i vidjeh dvojicu mladića, malo starijih. Prva misao koja mi je pala na um je bila "joj koji papci". Ne znam ni ja zašto sam to odmah pomislio ali imali su zaista neke čudne face, dok je način odjevanja težio ka eleganciji, ali je bio sve drugo osim elegantno.

U jednom momentu mlađem od te dvojice zvoni mobite. Već na samom početku reče da je u kafani (a on u troli). Uglavnom iz priče skontah da su mu došli neki gosti te da će uskoro kući (papan se derao da ga čitava trola čuje). Završi on razgovor i traži od te djevojke da mu da nekog malog. Kad se mali javio počeo mu je tako debilno tepati da bi se i dijete od 2 godine naljutilo i pljunulo ga po sred face. Ali odjenom taj momak promijeni facu i reče: "Čuj malog reče mi da sam papak". Onda opet onoj curi sa kojom je pričao požali se da mu je malac rekao da je papak. Kontam tako ti i treba. Meni šega al' nisam se mogao odvalit grohotom smijati. I dijete prepoznalo papka.

I samo da kažem to da upravo čitate najpopularniji blog na stranici blogger.ba. Prvi sam nagurao na 700, a jubilarni prijatelj je littleboy.

KIDNAPOVANI BLOG (revolucionarno-gradski blog)
http://coolerreway.blogger.ba
04/08/2007 20:36