beats by dre cheap

Niko nije pametniji od njih

Od koga? Pa od penzionera. Zašto? Evo zašto:

Oni su uvijek tu u svakoj diskusiji. Bez njihovog mišljenja se ne može, i kada se sa njima raspravlja oko nečega uvijek su u pravu. Prije svega važe za vrsne političke analitičare koji preferiraju uvijek moderne i radikalne mjere kao što su "to treba sve pobit" ili još bolje "to treba u visoku peć baciti". Sjedim u troli i slušam ih, ma reko bi čovjek ovo sve sami Muhamedi Filipovići. Odjednom priča se prebacuje na to koliko je ko u svom selu imao ovaca.

Nisu oni samo dobri politički analitičari. Ti ljudi se razumiju i u mehaniku, hidrauliku, nuklearnu fiziku pa čak i hemiju. Pored toga još važe i za vrhunske sportske teoretičare kao i velike poznavaoce muzike. Da im najbolje od ruke ide historija možemo vidjeti kroz onu slavnu rečenicu tipa "ja 1941. tako i tako ratovo, a švabo udario od tamo". Prepričavanje ratnih događaja im je jedna od užih specijalnosti i svak je u tom ratu dobio neki orden.

Eh da ne zaboravim područje medicine. Nema lijeka kojeg oni ne znaju ili kojeg nisu koristili. Pošto stalno vise kod ljekara ili po apotekama jasno nam je kako su i koliko su potkovani znanjem iz ove oblasti.

Da ne bi bilo kako su samo svestrano obrazovani treba napomenuti da su veliki ljubitelji sporta i putovanja, pa ih tako ujutro u 6h može te vidjeti kako na trgovima i po najvećoj zimi igraju šaha, a nisu ni rijetka pojava u prijevoznim sredstvima u ranim jutranjim satima.

Uglavnom ljudi, na sljedećim izborima glasajte za stranku "pemzionera" jer su mladi lijeni a ovi "srednji" su lopovi mrtvi.

KIDNAPOVANI BLOG (revolucionarno-gradski blog)
http://coolerreway.blogger.ba
25/07/2007 09:24