beats by dre cheap

Marisana u trolejbusu

Vozim se ja jučer u troli, krenuo na kafu. Staje trola najnormalnije na stanici Čobanija. I dok je trolejbus stajao začu se neka lupa, bum, tras nešto klepi i svi se ustadoše. Ja kontam šta je sad bilo kad jedan lik reče: "Joj prebiše vozača. Eno onaj ga je nalupao". Ja pogledam kad neki klošar (sav u bijelom ali nije trenerka), nizak nabildan poče da trči prema mostu Čobanija i okreće se za trolom. U tom momentu jedna cura pita da li ga je taj izmarisao na šta gore pomenuti lik odgovara potvrdno i konstatuje da ga je udario što mu nije vratio kusur. Eh gledajte sada ovo. Vozač je na samom početku trolejbusa, taj lik je sjedio na sećiji tj. na skroz zadnjem dijelu trolejbusa. Kako je on mogao znati što ga je ovaj izmarisao. Nevjerovatno kako ljudi odmah izmisle priču, nevjerovatan stepen mahalizma. Jedini razlog što ga je mogao udariti je taj što mu je tražio kartu da kupi i nije ga htio pustiti bez iste. Situacija je izgledala kao na slici.

Isto tako, ako se sjećate bila je pucnjava u tramvaju. Neka dvojica su se otimala oko pištolja koji je opalio i ranio jednu osobu. Nako 2-3h gradom su kružile priče da je pola tramvaja ranjeno iz kalašnjikova i da ima mrtvih.

Izlazim ja na prednja vrata i pogledam vozača. Ispod oba oka šljive. I samo sam čuo da je vozač mirno i staloženo rekao :"Gospođo hoćete li mi molim vas biti svjedok". Ne znam šta je dalje bilo jer sam otišao prema Drveniji na tramvaj.

KIDNAPOVANI BLOG (revolucionarno-gradski blog)
http://coolerreway.blogger.ba
10/07/2007 21:53