beats by dre cheap

Trip na drugim blogovima - EXKLUZIVNO!

Eto tako sjedim, kafenišem i čitam blogove kad naletih na jedan blog koji se nalazi na listi popularnih. Nisam ga prije čitao i hajd reko da pročitam zadnji post. Po naslovu odmah skontah da je to odgovor na moj post "Ovaj grad je otišao u ...". Prvo me ubode u oči što govori da sam "momče" - debilan izraz, ko da je meni 14 god.

Naravno nisam otrpio da ne odgovorim jednim finim komentarom. Autor tog bloga kaže da prije svega produciraju dobru muziku. Kao čovjek koji se razumije u muziku, kompetentan sam da kažem da je 95% te muzike mrtvo govno, a moje mišljenje dijeli veliki broj muzičkih kritičara. Zatim kaže "Imaju onu funky šarenu zastavu kao njihov zaštitni znak". Ta sranja su počeli crtati po gradu na mjestima gdje fakat grafitu nije mjesto, kao npr. na sred ograde mosta Čobanija ili na pločniku kod "Dva ribara". Zatim kaže "Uništavaju naš monotoni zastarijeli hetero svijet i čine ga modernim". Mislim da je ovom rečenicom sve rečeno, mislim da sam te uvrijedio jer pripadaš toj populaciji. Izvini molim te.

Zatim, govori se kako bez njih ne možemo u Evropu. Čista glupost. Da bi ušlii u EU potrebno je da BiH donese oko 1500 zakona, reformu svih institucija i još mali milion sličnih stvari pa da onda uđe u EU. Čuj ne možemo u EU bez njih. Mislim da postoji zakon koji kaže da je to legalno, a i da ne postoji siguran sam da nema istog kojim se kaže da je to nelegalno.

Zašto sam ikako spomenuo homoseksualce u tom postu. Zato što je to samo jš jedna od onih loših stvari koja je pogodila ovaj grad i ne samo njega već i druge gradove Bosne i Hercegovine. To sranje je došlo sa zapada, a dobro znate da takve gluposti nikada ovdje neće proći. To je problem koji ubija zemlje zapadne Evrope. Te zemje izdvajaju velike sume novca za potporu trudnicama i porodicam koje dobiju djecu kako bi im se natalitet vratio u normalnu stopu, a jedanod razloga i glavni razlog je upravo pederluk u porastu.

AKO SE POZIVATE NA PRAVA O SLOBODI SEKSUALNE ORIJENTACIJE, ONDA ISTO TAKO MOŽETE TVRDITI DA SU INCEST, SODOMIJA I PEDOFILIA UREDU!

KIDNAPOVANI BLOG (revolucionarno-gradski blog)
http://coolerreway.blogger.ba
05/07/2007 21:10